EN

The Newton.
Binnenkort beschikbaar.

Een nieuwe woonontwikkeling met commerciƫle ruimte die stadsleven combineert met groen en bereikbaarheid in een bijzonder aantrekkelijk deel van Amsterdam.

Light up
your life

Onze huidige kennis van licht begint met Isaac Newton. De driehoekige vorm van het gebouw vindt zijn oorsprong in het opvangen van zoveel mogelijk zonlicht. De grote vloerhoogtes en slanke raamkozijnen die van vloer tot plafond reiken, benadrukken het belang en de kwaliteit van licht in woningen.

De locatie

Modern stadsleven midden in de hoofdstad van Nederland.

The Newton bevindt zich op een unieke plek in Amsterdam: de Kop Zuidas. Het combineert enerzijds de charme van Oud Zuid en De Pijp, met veel leuke winkels, gezellige lunchplekken en eersteklas restaurants en anderzijds het op een steenworp afstand gelegen natuur van de Amstel en het Beatrixpark. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel naar het centrum van Amsterdam met de fiets of metro als naar de omgeving met de auto of trein.

Het is een van de weinige overgebleven nieuwbouw ontwikkelingen binnen de ring van Amsterdam en combineert modern wonen met de voordelen van het stadsleven.