Woningen

Met plafonds van bijna 3 meter hoog voelt elk appartement in The Newton licht en ruim. Hoge raampartijen zorgen voor veel zonlicht. De woningen hebben verschillende woonoppervlakken met 1, 2 of 3 kamers en hebben allemaal een eigen buitenruimte. Ze worden opgeleverd met keuken en badkamer. 

Compact

The Newton telt 57 comfortabele appartementen die tussen de 46 en 65 m² groot zijn. Hiernaast zie je een voorbeeld van een appartement uit deze categorie met een slaapkamer en een woonkamer met keuken. Al deze appartementen hebben een balkon of terras.

Plattegrond compact
Plattegrond middelgroot

Ruim

De middelgrote appartementen van The Newton zijn tussen 65 en 85 m² groot. Hiernaast zie je een appartement uit deze categorie met twee slaapkamers. Al deze appartementen hebben een balkon of terras. Er zijn 30 middelgrote appartementen in The Newton.

Groot

Ook voor mensen die een riante woonruimte zoeken, voorziet The Newton in appartementen. Er zijn 14 appartementen met een oppervlakte van 85 tot 110 m². Deze woningen hebben meestal drie slaapkamers, een badkamer met een bad en een grote woonkamer. Ze hebben een terras en/of balkon dat uitkijkt op de groene binnenplaats van The Newton.

Plattegrond Ruim